Identificare site.

FlorariaLilyoftheValley.ro este un site ce comercializează flori și cadouri prin comenzi online sau prin telefon deținut de: SC Sara & Amaya Flowers & Gifts SRL J12/238/2021 CUI 43593335

Adresa sediului social si al magazinului este : Strada Moților nr 112 ap 3/2 Cluj-Napoca Telefon: Mail: office@florarialilyofthevalley.ro

Termeni și condiții:

Comanda online:

Clientul își alege produsele și modalitatea de plată. După plasarea comenzii, clientul primește un mail cu datele comenzii. La comenzile cu plata în numerar, clientul va efectua plata la curier în momentul primirii comenzii. Prin plasarea comenzii, clientul este de acord sa fie notificat prin e-mail sau telefonic despre stadiul comenzii. Nu este necesara înregistrarea clientului pentru plasarea comenzilor și nu păstrăm datele cu caracter personal al clienților.

Livrarea.

Livrarea se face la adresa cerută de client în deplină siguranță și cu respectarea măsurilor și normelor anti-covid. Livrarea este gratuită pentru comenzi peste 70 de lei pentru Municipiul Cluj-Napoca. La comenzile cu valoare între 30 – 69 lei, se aplica o taxă de livrare de 10 lei. Nu livram comenzi sub 30 lei. Comanda minima pentru Florești, Baciu, Sânicoara, Feleac este de 100 lei. Pentru celelalte localități din zona metropolitana, comanda minima este de 140 lei. Livrarea se va face în maxim 3 ore pentru comenzile plasate pana la ora 14. Pentru comenzile plasate cu cel puțin o zi în avans, se oferă o reducere de 10% prin cod voucher ce trebuie introdus înainte de finalizarea comenzii. Nu suntem responsabili dacă nu urmați toți pașii și nu introduceți codul voucher pentru acordarea reducerii.

Reducerile aplicate produselor Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor, (vaze, cosuri, ambalaje). Reducerile și promoțiile nu se cumulează. Nerespectarea termenilor duce la anularea comenzii.

Retur.

Conform OUG 34/2014, florile si dulciurile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. Returnarea altor produse se face prin trimiterea produselor la adresa: SC Sara & Amaya Flowers & Gifts Srl, Calea Moților 112 ap 3/2 Cluj Napoca. Suma plătită va fi rambursata în termen de 14 zile în contul indicat de client, exceptând costurile de transport, acestea fiind suportate de client. In urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Clientul trebuie sa ne anunte prin mail, posta, telefon, SMS, verbal etc.

Despre noi.

Florăria LilyOfTheValley a luat naștere în februarie 2021 și comercializează : buchete și aranjamente florale, un vin bun, o cutie cu ciocolată, felicitări și tot ce aveți nevoie pentru a crea cadoul ideal pentru cei dragi.